Унікальний для України продукт. М’ясо страуса відрізняється дуже низьким вмістом холестерину, високим вмістом білків, багатим набором мікроелементів. Воно ідеально підходить для дієтичного здорового та дитячого харчування. На страуса не діють стимулятори роста та антибіотики, тому м'ясо страуса – натуральний і екологічно чистий продукт. Воно відмінно вбирає спеції і при приготуванні стає справжньою насолодою для гурмана. Червона квасоля – багате джерело клітковини, яка перешкоджає підвищенню рівня цукру. Вона містить багато фолієвої кислоти і магнію, які корисні для здоров’я серця, та молібдену, який необхідний для детоксикації сульфітів (зараз їх часто додають в інші продукти в якості консервантів). Поєднання м’яса страуса, червоної квасолі та ретельно підібраних спецій робить цей продукт справжнім смачним та корисним делікатесом, який ми приготували для Вас!
Склад продукту: м’ясо страуса не менше 30,8% (закладка сировини до стерилізації), квасоля червона 40%, олія соняшникова рафінована, морква, цибуля ріпчаста, сіль харчова, томатна паста, паприка червона, цукор, часник, перець червоний мелений, перець чорний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 12,6 г, жири – 6,4 г, вуглеводи – 10,7 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 636,4 ккал (1521 кДж).
Без ГМО.
Упаковка: банка металева для консервування, жерстяна, кришка Easy open.
Строк придатності: не більше 2 років від дати виготовлення при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75%.